İçeriğe geç

Pttye Teslim Edilen Kargo Ne Zaman Gelir

PTT’ye verilen kargo kaç günde gelir?

Siparişiniz farklı zamanlarda mevcut olan ürünleri içerebilir. Ürünleriniz teslim edildikten sonra, beklemeden hemen kargoya verilecektir. Genellikle teslimat 3-7 iş günü içinde gerçekleşir.

PTT kargoya teslim edilmiştir ne demek?

Gönderene Teslim Edildi: Bekleme süresi içinde ulaşmayan veya başka nedenlerle geri dönen posta gönderene teslim edilir. Bu ifade, e-postanın gönderene geri döndüğünü ve teslim edildiğini gösterir.

PTT şubede kargo kaç gün bekler?

MADDE 37 – (1) Gazete veya diğer iletişim araçlarıyla alıcısına ulaştığı bildirilen kargo gönderileri ve yurtdışı koliler, PTT işyeri adresleri dâhil otuz gün, kurye gönderileri ve uluslararası APG’ler ise bildirim tarihinden itibaren yedi gün süreyle teslim alınır.

PTT kargo en geç saat kaçta gelir?

PTT dağıtım saatleri, PTT kargo çalışma saatlerine denk gelmektedir. PTT kargo dağıtım saatleri, öğle tatili olmayan şubelerimiz için 08:30-17:00 arası, öğle tatili olan şubelerimiz için ise 08:30-16:30 arasıdır.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

PTT kargo cumartesi dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo hafta sonları teslimat ne kadar sürer? PTT Kargo hafta sonları ve cumartesi günleri teslimat yapmaktadır. Bu dağıtım bazı bölgelerde saat 13:00’e kadar, bazı bölgelerde ise saat 17:00’ye kadar sürmektedir.

PTT kargom şu an nerede?

Gönderinizi takip etmenin alternatif yolları; 444 1 788 numaralı çağrı merkezini arayabilir, .tr sitesinden PTT kargo takip numaranızı kullanarak PTT kargo talebi oluşturabilir veya size en yakın PTT şubesinden bilgi alabilirsiniz.

PTT teslim edilmeyen kargo ne olur?

Cevap: Kargomat’a teslim edildikten sonra gönderinizi 3 gün içinde teslim almanız gerekmektedir. 3 gün içinde teslim edilmeyen kargonuz göndericiye iade edilecektir.

Kargo durumu teslim edildi ne demek?

Alıcının herhangi bir bildirimde bulunmadan şubeden gelip alacağını bildiği kargodur.

PTT kargo hızlı mı?

Kargo teslimat süresi kargo gönderim adreslerinin uzaklığına göre değişiklik gösterebilir. PTT kargo ile teslimat kaç gün sürer? PTT kargo ile gönderilen gönderilerde teslimat süresi kişinin gönderdiği adrese göre değişiklik gösterebilir. Kargo teslimatı genellikle 2 ila 3 iş günü içerisinde gerçekleşir.

Taşımada olan kargo ne zaman gelir PTT?

Siparişiniz 3-7 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilecektir.

PTT gönderi teslim merkezinde alindi ne demek?

Değişim ofisinde (Inb) teslim alındı: Bu da çok önemlidir. Ürünün Türkiye’ye ulaştığını gösterir. Bu esnada kargoyu teslim alamazsınız.

Kargo 5’ten sonra gelir mi?

Genellikle, nakliye şirketleri hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında teslimat yapar. Bazı şirketler hafta sonu teslimatı da sunabilir.

PTT kargo dağıtıma çıktı ne demek?

İşte o detaylar. Kargo dağıtım mesajı genellikle kargo personeli kargoyu borçlandırdıktan sonra kullanıcıya gönderilir. Bu mesaj, kargonun kişi gün içinde evde olduğunda teslim edileceği anlamına gelir.

Akşam kargo gelir mi?

Yurtiçi Kargo’nun çalışma saatleri hafta içi 09:00 – 18:00 arasındadır. Yurtiçi Kargo şirketi Cumartesi günleri 09:00 – 16:00 saatleri arasında hizmet vermekte olup Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargoya verilen ürün kaç günde gelir?

Kapıdan mağazaya teslimatlar: 0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin teslimat mağazasına en az 1 ve en fazla 3 iş günü içerisinde ulaştırılması gerekmektedir. 600-1200 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin teslimat mağazasına en az 2 ve en fazla 4 iş günü içerisinde ulaştırılması hedeflenmektedir.

PTT 1 kg kargo kaç TL 2024?

PTT Taşıma ÜcretleriKargo AğırlığıŞehir İçi Taşıma ÜcretiŞehirlerarası Taşıma Ücreti1 kg/desi₺75,00₺100,002 kg/desi₺90,00₺110,003 kg/desi₺100,00₺120,004 kg/desi₺107,00₺129.

PTT hızlı kargo var mı?

APS, PTT tarafından sağlanan çok özel bir hizmettir. Uzun adı ekspres posta hizmeti anlamına gelir. Bu, alıcıya mümkün olduğunca çabuk ulaşması gereken gönderiler için özel olarak oluşturulmuş bir hizmettir.

PTT kargo ücreti ne kadar?

PTT kargo ücreti nedir? KG/DESIPTT 136.0036.00245.5045.50350.0050.00454.7553.508 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir